Yükleniyor...

Gizlilik Politikası

Web tasarım, firmanızın internetteki kurumsal arayüzüdür. Web tasarım, işlevsel yönden kolay kullanımı, sade ve kolay erişilebilir içeriği ile sizin interaktif ortamdaki kimliğinizdir.

Anasayfa Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

DijiPR Dijital Yazılım Hizmetleri
Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Politikası
Son Güncelleme: 06.05.2020

DijiPR Dijital Yazılım Hizmetleri (Kısaca “www.hazirwebsitesi.store” olarak anılır.)
Kullanıcıların kendisine www.hazirwebsitesi.store adlı web sitesi
("www.hazirwebsitesi.store ") veya mobil uygulamaları üzerinden, elektronik ortamda
iletilen kişisel verileri, “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ve General Data
Protection Regulation (GDPR) açıklanan durumlar dışında, farklı amaçlar için
paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır.
www.hazirwebsitesi.store’un “Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Politikası” aşağıda verilmiştir.
IP Numaraları: Sistemle ilgili sorunların tanımlanması, web sitesinde / mobil
uygulamalarda çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi ve gerektiğinde yasal
mercilere kanun usul ve esaslarına göre bildirim yapılması için
www.hazirwebsitesi.store, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu
kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel (anonim) bir şekilde tanımlamak ve
kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.
Anonim Veriler: www.hazirwebsitesi.store tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı
tarafından sağlanan bilgiler veya Web Sitesi / Mobil Uygulama üzerinden yapılan
işlemlerle ilgili bilgiler, www.hazirwebsitesi.store ve işbirliği içinde olduğu kişiler
tarafından (kullanıcının kimliği ifşa edilmeden) anonim olarak çeşitli istatistiksel
değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma, kişiye özel paket / teklifler sunma ve pazar
araştırmalarında kullanılabilir.
Başka sitelere bağlantı verilmesi: www.hazirwebsitesi.store, Web Sitesi / Mobil
Uygulama dâhilinde başka sitelere link verebilir. www.hazirwebsitesi.store, link
vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir
sorumluluk taşımaz.
Banka / Kredi Kartı Bilgileri: www.hazirwebsitesi.store, veri iletiminde 256 bit şifreleme
algoritması ile bilgi güvenliği sağlayan SSL sertifikası (yeşil bar) kullanmaktadır.
Kullanıcıların banka / kredi kartı bilgileri yalnızca satın alma işlemi sırasında banka veya
ödeme kuruluşu tarafından kullanılır ve hiçbir şekilde veri tabanında kayıtlı olarak
tutulmaz. www.hazirwebsitesi.store Kullanıcıların bir sonraki satın alma işlemlerini
kolaylaştırması için PCI DSS sertifikalı kurumlar aracılığıyla kart bilgilerinin saklanabileceği
bir altyapı sunabilir. PCI DSS standardına sahip ve BDDK tarafından lisanslanan Kart
Saklama Hizmetleri sonucunda banka / kredi kartlarında bulunan bilgiler Kimlik
Doğrulama (Authentication) ve Yetki (Authorization) adımlarını kolaylaştırarak, banka /
kredi kart sahiplerine güvenli ve kolay bir ödeme aracı kullanma imkânı sağlamaktadır.
Kullanıcı verilerinin açıklanabildiği durumlar: Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad,
adres, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü
bilgiyi içermektedir. www.hazirwebsitesi.store, işbu gizlilik politikasında aksi
belirtilmedikçe kişisel verilerden herhangi birini www.hazirwebsitesi.store 'un işbirliği
içinde olduğu ve bağlı şirketler hariç diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda
belirtilen durumlarda www.hazirwebsitesi.store, işbu gizlilik politikası hükümleri dışına
çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar;

Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. yetkili hukuki otorite tarafından
çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının;
www.hazirwebsitesi.store'un kullanıcılarla akdettiği sözleşmelerin gereklerinin yerine
getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmasının;
Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya
soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesinin ve
Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesinin gerekli olduğu
hallerdir.
www.hazirwebsitesi.store, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır
saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin
tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını
veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni
göstermeyi taahhüt etmektedir.
Çerezlerin (cookie) durumu: www.hazirwebsitesi.store, kullanıcılar ve kullanıcıların
Web Sitesi'ni kullanımı hakkındaki bilgileri, kendisi veya 3. partiler tarafından hazırlanan
teknik bir iletişim dosyasını (Kurabiye-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen
teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir web sitesinin, kullanıcının
tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası,
kullanıcının oturum bilgilerini, parolasını ve tercihlerini saklayarak oturumun açık
kalmasını sağlar, bir sonraki ziyaretinde kullanıcıyı tanıyarak kullanımı kolaylaştırır. Teknik
iletişim dosyası, Web Sitesini kaç kişinin kullandığını, bir kişinin Web Sitesini hangi
amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiksel bilgileri elde
etmek ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam
ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekten veya e-
postasından veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır.
Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır,
ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim
dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler.
Anket, yarışma ve benzeri hallerde toplanan veriler: www.hazirwebsitesi.store,
tarafından Web Sitesi dahilinde düzenlenen periyodik anketlere ve yarışmalara cevap
veren kullanıcılardan talep edilen bilgiler, www.hazirwebsitesi.store ve işbirliği içindeki
kişiler tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistiki analiz yapmak
ve veri tabanı oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır.
E-bülten gönderimleri ve duyurular: www.hazirwebsitesi.store, kullanıcılarını ekonomik
gelişmeler, gündem ve kendi alanları hakkında bilgilendirmek amaçlı haftalık e-bülten
gönderimi yapar. Gerekli gördüğü hallerde ya da 3. parti ortaklarıyla anlaşması halinde
tanıtım ve bilgilendirme içerikli Kampanya / Teklif / Paket duyuruları gönderebilir.
Sistemimiz üzerinde ilk defa hesap oluşturduğunuzda, standart olarak e-posta ve sms
iletilerini kabul etmiş olursunuz. Kullanıcılar bu e-postaların kendilerine ulaşmasını e-
postanın alt kısmında açıklandığı üzere, belirtilen linke tıklayarak engelleyebilirler. Ayrıca,
kullanıcı panelinizde bunları engelleyici imkanlar yer almaktadır. Herhangi bir zamanda
günlük e.mail gönderim listemizden çıkmak isterseniz, gönderdiğimiz e.maillerin alt
kısmında bulunan "E-bülten listemizden çıkmak için lütfen tıklayın" linkine tıklayarak e-
bülten üyeliğinden tek tıkla kolayca çıkabilirsiniz.
Kişisel Veriler Kanunu hakkında genel bilgilendirme

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş,
7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. Avrupa Birliği Veri
Koruma Yönergesi (EU General Data Protection Regulation – GDPR) 25 Mayıs 2018
tarihinde yürürlüğe girmiştir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Avrupa
Birliği Veri Koruma Yönergesi (EU General Data Protection Regulation – GDPR)
kapsamında veri sorumlusu olarak, siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerini
kaydedecek, sınıflandıracak, işleyecek, saklayacak, güncelleyecek ve mevzuat kuralları
ve vereceğiniz izin verdiği durumlarda 3. Kişilere açıklayabilecek olup, söz konusu yasal
düzenleme kapsamında karşılıklı hak ve yükümlülüklerimize ilişkin olarak sizleri
bilgilendiriyoruz.
Veri sorumlusu sıfatıyla bilgilendirme
Aşağıda detaylı kurumsal bilgileri yayınlanan www.hazirwebsitesi.store olarak, yukarıda
belirtilen kanunlar uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz aşağıda açıklandığı
çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda
3. kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve işlenebilecektir.
Kanun Kapsamında Kişisel Verinin Tanımı
Tarafınıza ait kimlik (ad, soyad, doğum tarihi, TC kimlik numarası vs.), iletişim, ürünlere
erişim esnasında kullanılan yöntemlere ilişkin bilgiler (IP, mobil tel markası-modeli,
tarayıcı tipi, versiyonu, sosyal medya bilgisi, ekranlar üzerinde gerçekleştirdiği hareketler
vb.) gibi sizin belirleyici ya da belirlenebilir olmanızı sağlayacak her türlü bilgiyi ifade
etmektedir.
Kişisel verilerinizin ne şekilde işlenebileceği
6698 sayılı KVKK ve EU General Data Protection Regulation – GDPR uyarınca,
şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak,
veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan
yollarla elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak, değiştirilerek, yeniden düzenlenerek;
mevzuat kapsamında güvenliği ve gizliliği sağlamak kaydıyla: açıklanarak, aktarılarak,
devralınarak, elde edilebilir hâle getirilerek, sınıflandırılarak ya da kullanılmasını
engelleyerek, kısacası veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme konu olarak
tarafımızdan işlenebilecektir. Yukarıda belirtilen kanunlar kapsamında veriler üzerinde
gerçekleştirilen her türlü işlem “kişisel verilerin işlenmesi” olarak kabul edilmektedir.
Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri
Paylaştığınız kişisel veriler;
Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin gereklerini, sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine
uygun şekilde yapabilmek, sunulan ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek,
Sunduğumuz tüm ürün ve hizmetlerin, satın alımından sonra resmi olarak fatura
kesebilmek,
Mevzuat gereği ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme
yükümlülüklerine uymak,
Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat
gereği savcılıklara, mahkemelere ve ilgili kamu görevlilerine bilgi verebilmek için,
6698 sayılı KVKK ve EU General Data Protection Regulation – GDPR kapsam, usül ve
esaslarına uygun olarak işlenecektir. 
Sizlere sunacağımız her türlü ürün ve hizmetlerle ilgili olarak gerçekleştirilecek her türlü iş
ve işlemde işlem sahibini ve muhatabını belirlemek üzere kimlik, adres, vergi numarası

ve diğer bilgilerinizin kaydedilmesi, elektronik ortamda gerçekleştirilecek iş ve işlemlere
dayanak olacak bilgi ve belgelerin düzenlemesi, ilgili mevzuat uyarınca adli ve idari tüm
yetkili mercilerce (mahkemeler, TBB, BDDK, SPK, TCMB, MASAK, BTK gibi) öngörülen
bilgi saklama, raporlama ve bilgilendirme yükümlülüklerine uyulması,
www.hazirwebsitesi.store olarak sunulan ve talep edilen başkaca ürün ve hizmetlerin
sunulabilmesi ve aramızdaki sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi amaçlarıyla
işlenecektir.
Kişisel verilerinizin aktarılabileceği üçüncü kişi veya kuruluşlar hakkında bilgilendirme
Yukarıda belirtilen amaçlarla, şirketimizle paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği
kişi / kuruluşlar; ana hissedarlarımız, doğrudan veya dolaylı yurt içi / yurt dışı iştiraklerimiz,
 ve bunlarla sınırlı olmamak üzere sunulan hizmet ile ilgili kişi ve kuruluşlar olmak üzere,
faaliyetlerimizi yürütmek üzere ve/veya Veri İşleyen sıfatı ile hizmet aldığımız, işbirliği
yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi / yurtdışı kuruluşlar ve diğer 3. kişilerdir. 
Ayrıca, Kişisel verileriniz ürün/hizmet karşılaştırma ve başvuru gerçekleştirme konularında
hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, program ortağı kurum, kuruluş, bankalara, finans
kurumlarına, sağlayıcılara veya firmalara, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti
aldığımız kişi ve kurumlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi
konusunda anlaşmalı olduğumuz kurumlara ve diğer üçüncü kişilere ilgili işbirliklerimiz
çerçevesinde aktarılabilecektir.
Kişisel verilerinizin toplanma şekli
Kişisel verileriniz,
Şirketimizin internet sitesi ve mobil uygulamalarındaki formlar aracılığıyla, ad, soyad,
vatandaşlık numarası, pasaport numarası, adres, telefon, iş veya özel e-posta adresi, yaşı,
cinsiyeti, mesleği, kullanıcı adı ve şifresi kullanılarak giriş yapılan sayfalardaki tercihleri,
gerçekleştirilen işlemlerin IP kayıtları, tarayıcı tarafından toplanan çerez verileri ile
gezinme süre ve detaylarını içeren veriler, konum verileri şeklinde;
Satış ve pazarlama departmanı çalışanlarımız, acentelerimiz, bayilerimiz, kağıt üzerindeki
formlar, kartvizitler, dijital pazarlama ve çağrı merkezi gibi kanallarımız aracılığıyla sözlü,
yazılı veya elektronik ortamdan;
Şirketimiz ile ticari ilişki kurmak, iş başvurusu yapmak, teklif vermek gibi amaçlarla,
kartvizit, özgeçmiş (cv), teklif vermek ve sair yollarla kişisel verilerini paylaşan kişilerden
alınan, fiziki veya sanal bir ortamda, yüz yüze ya da mesafeli, sözlü veya yazılı ya da
elektronik ortamdan;
Ayrıca farklı kanallardan dolaylı yoldan elde edilen, web sitesi, blog, yarışma, anket,
oyun, kampanya ve benzeri amaçlı kullanılan (mikro) web sitelerinden ve sosyal
medyadan elde edilen veriler, e-bülten okuma veya tıklama hareketleri, kamuya açık
veri tabanlarının sunduğu veriler, sosyal medya platformları (Facebook, Twitter, Google,
Instagram, Snapchat vs) gibi sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıma açık profil ve
verilerden; 
işlenebilmekte ve toplanabilmektedir.
6698 sayılı KVKK ve EU General Data Protection Regulation – GDPR yürürlüğe girmeden
önce elde edilen kişisel verileriniz
KVKK nın yürürlük tarihi olan 7 Nisan 2016 tarihi ve EU General Data Protection

Regulation – GDPR  yürürlük tarihi olan 25 Mayıs 2018’den önce hukuka uygun olarak
elde edilmiş olan kişisel verileriniz de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara uygun
olarak işlenmekte ve muhafaza edilmektedir.
Kişisel verilerin saklanması ve korunması
Kişisel verileriniz, şirketimiz nezdinde yer alan veri tabanında ve sistemlerde, 6698 sayılı
KVKK ve EU General Data Protection Regulation – GDPR gereğince gizli olarak
saklanacak; yasal zorunluluklar ve bu belgede belirtilen düzenlemeler haricinde hiçbir
şekilde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Şirketimiz, kişisel verilerinizin barındığı
sistemleri ve veri tabanlarını, 6698 sayılı KVKK ve EU General Data Protection
Regulation – GDPR gereği kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemekle,
yetkisiz kişilerin erişimlerini engellemekle; muhafazalarını sağlamak amacıyla hash,
şifreleme, işlem kaydı, erişim yönetimi gibi yazılımsal tedbirleri ve fiziksel güvenlik
önlemleri almakla mükelleftir. Kişisel verilerin yasal olmayan yollarla başkaları tarafından
elde edilmesinin öğrenilmesi halinde durum derhal, yasal düzenlemeye uygun ve yazılı
olarak Kişisel Verileri Koruma Kuruluna bildirilecektir.
Kişisel veriler, bu bilgileri verme amacı geçerli olduğu sürece saklanacaktır.
İhtiyaçlarınızın belirlenmesi, size daha çabuk hizmet verilmesi ve sonraki hizmet
taleplerinizin karşılanması amacıyla, bizden aldığınız hizmetten sonra da verileriniz
tarafımızdan işlenmeye devam edilecektir. Veriler, yasal sürelere tabi olarak ve yasal
merciler ile ilgili kamu otoritelerine raporlama, bilgilendirme amaçları için tutulması veya
mevzuat uyarınca daha uzun sürelerle saklanması gerekiyorsa bu sınırlara uyulacaktır.
Saklanan, kaydedilen verilerin kaybolmaması, yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve
hukuka aykırı kullanımların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemleri tarafımızca
alınacaktır.
Kişisel verilerin güncel ve doğru tutulması
KVKK’nun 4. maddesi uyarınca Şirketimizin kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak
tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda Şirketimizin yürürlükteki mevzuattan
doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için Müşterilerimizin doğru ve güncel
verilerini paylaşması veya web sitesi / mobil uygulama üzerinden güncellemesi
gerekmektedir.
6698 sayılı KVKK ve EU General Data Protection Regulation – GDPR uyarınca kişisel veri
sahibinin hakları
Kişisel Veri Sahibi, Şirketimize (veri sorumlusu) başvurarak kendisiyle ilgili;
Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp
kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya
yok edilmesini isteme,
Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi, yok edilmesi halinde bu işlemlerin, kişisel verilerin
aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle
kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde
zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

www.hazirwebsitesi.store 6698 sayılı KVKK ve EU General Data Protection Regulation –
GDPR kapsamında Veri Sorumlusudur.
www.hazirwebsitesi.store tarafından atanacak Veri Sorumlusu Temsilcisi, yasal altyapı
sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ve bu belgenin bulunduğu internet adresinde ilan
edilecektir.
Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini aşağıdaki iletişim kanallarından
herhangi birisine yöneltebilir: 

Adres: Ferhuniye Mah. Dr. Yusuf Ziya Paşa Sk. Numune İş Merkezi No: 4 K:2 D:207
Selçuklu / KONYA
e-posta: destek@hazirwebsitesi.store
Telefon: +90 332 352 40 08,
Şirketimiz, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla
olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli
işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde,
Şirketimiz, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin
Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre
belirlenen tarife üzerinden belirlenir.